Kozmetika

Arckezelések

Az Isabelle Lancray és a Dr. Rimpler kozmetikumok a kutatásban és a fejlesztésben messze túlszárnyalták vetélytársaikat. Termékeik minden, a kozmetológiában elért hi- tech elemet tartalmaznak, egyedülálló Oscar-díjas nanotechnológiával készülnek. A hatékonyság titka a gondosan összeválogatott, kiváló minőségű, tiszta hatóanyagok magas koncentrációjának, és a legkorszerűbb szállítórendszereknek köszönhető. Hatékonyan kezelhető vele az összes bőrprobléma: rozácea, pigment foltok, pattanásos bőr, vízhiányos bőr, öregedő bőr... Kezeléseink hatására bőre újra életre kel és fiatalos ragyogással hálálja meg.

Isabelle Lancray

Alap tisztítás: 12,000 Ft

HYDRALGINA AHA kezelés (1 alkalom): 18,000 Ft

ZENSATION kezelés: 26,000 Ft

BEAULIFT kezelés: 29,900 Ft

ILSA - PRO kezelés: 23,000 Ft

VITAMINA kezelés: 20,000 Ft

DOUBLE EFFECT kezelés: 9,900 Ft

ILSA 1 kezelés: 11,500 Ft

PURALINE DETOX kezelés: 20,000 Ft

IL HOMME férfi kezelés: 14,000 Ft

Maszkok: 3,000 Ft

Szemkörnyék kezelés másik kezelésbe építve: 6,000 Ft

Dr. Rimpler

Tini kezelés: 8,500 Ft

Alapkezelés: 9,800 Ft

CUTANOVA ORGANIC kezelés: 11,500 Ft

Q10 energiakezelés: 14,000 Ft

Gyantázás

A nem kívánt szőrszálak sok fejtörést okoznak hölgyeknek és uraknak egyaránt. A gyanta segít abban, hogy akár heteken keresztül sima legyen bőre, és ne kelljen a szőrtelenítés miatt aggódnia.

Gyantázás

Bajusz: 1,100 Ft

Bajusz és áll: 1,500 Ft

Szemöldök: 1,100 Ft

Hónalj: 1,500 Ft

Orr: 500 Ft

Alsó kar: 2,000 Ft

Egész kar: 2,400 Ft

Comb: 3,000 Ft

Lábak térdig: 2,500 Ft

Lábak végig: 4,400 Ft

Bikini vonal: 2,400 Ft

Női intim: 4,800 Ft

Férfi gyanták

Hát: 4,200 Ft

Mellkas: 3,400 Ft

Mellkas és has: 4,200 Ft

Váll: 1,500 Ft

Smink, dekorációs kezelések

Egy jó smink önbizalmat ad és kiemeli az arc legszebb vonásait.

Hogy ápoltsága hetekig kitartson, szalonunkban hosszútávú szépségápolási kezeléseket is igénybe vehet.

Smink

Nappali smink: 5,900 Ft

Alkalmi smink: 7,500 Ft

Festés

Szemöldök festés: 1,500 Ft

Szempilla festés: 2,000 Ft

Szempilla dúsítás és hosszabbítás

Klasszikus szempilla 1D: 10,000 Ft

Klasszikus pilla töltés: 7,000 Ft

Dúsított szempilla 2D: 13,000 Ft

Dúsított 2D szempilla töltése: 9,000 Ft

Dúsított szempilla 3D: 15,000 Ft

Dúsított 3-4D töltése: 11,000 Ft

Szempilla leoldás: 2,800 Ft


Töltés 3 héten belül.

Masszázs

Ebben a rohanó világban megérdemli hogy egy kis időt csak relaxációval és szépüléssel tötsön. Kényeztesse testét és lelkét pihentető és szépítő masszázsainkkal.

Masszázs

Nyak és hátmasszázs: 4,900 Ft

Arc-, és dekoltázs masszázs: 5,900 Ft

Arc-, és dekoltázs masszázs pakolással: 8,500 Ft

Arc-, és dekoltázs masszázs peel off maszkkal: 10,500 Ft

Arc-, és dekoltázs masszázs ultrahanggal vagy vasalóval: 12,500 Ft

Sminktetoválás

Szemöldök-tetoválás

- a meglévő szemöldök hibáinak (ritka, felemás, szabálytalan...) javítása, vagy sminkelt hatás elérése

Szemhéj-tetoválás

- szempilla-sűrítés, szemkontúr, árnyékolás különböző technikákkal

Szájtetoválás

Az ajkak szimmetriájának, formájának, ívének, teltségének, pigmentáltságának korrigálása diszkrét, feltűnésmentes, természetesnek ható eredményt is adhat, vagy figyelemfelkeltő, rúzsozott összhatást - itt is végtelen a lehetőségek tárháza.

Gyakori kérdések

 • Végleges-e a sminktetoválás?

Mint ahogy semmi sem örök, a sminktetoválás sem. A sminktetoválások nem kerülnek olyan mélyen a bőrbe, mint a rendes tetoválások, így, ha nincsenek időnként frissítve, idővel teljesen eltűnnek.

 • Miért válasszuk a sminktetoválást a rendes tetoválás helyett?

Életkorunk előrehaladtával a gravitáció hatására bőrünk megereszkedik, veszít rugalmasságából, tónusából. Ezáltal az egykor sminktetovált vonalak máshová kerülnek. Az elhalványodott sminktetoválást időnként érdemes frissíteni az arc aktuális állapotának megfelelően, illetve az új trendek tükrében.

 • Mennyi ideig marad a bőrben a festék?

A mai pigmentek már nem maradnak a bőrben 5-10 évig, ugyanis az EU által engedélyezett pigmentek semmilyen, a bőrre, szervezetre káros anyagot (pl. higany, különböző nehézfémek, stb.) nem tartalmazhatnak. A tartósság nemcsak a vendég életkorától, szokásaitól, a választott technikától, bőrtípusától függ, hanem a környezeti hatásoktól (pl. UV sugárzás), a bevitt pigment minőségétől és mennyiségétől is.

A szemöldöktetoválásokat átlagosan 1-2 éven belül, a szemhéj-és ajaktetoválásokat 2-3 évente szükséges frissíteni ahhoz, hogy folyamatosan szép és üde maradjon.

 • Mennyire fáj a sminktetoválás?

A fájdalomérzet egyénenként eltérő. A három terület közül a szemöldök szinte egyáltalán nem fáj, maximum kicsit érzékeny lehet. Szemhéj-és ajaktetoválás esetén érzékenyebbek a kezelt területek, de folyamatos érzéstelenítéssel jól bírható. Ajaktetováláshoz fogászati érzéstelenítés is kérhető, ennek díja 5000,- Ft, ehhez előzetes időpontfoglalás szükséges, melyet Csilla egyeztet a fogászattal.

A tetoválás előtt aludd ki magad, közvetlenül utána se rohangálj sehová, a menstruáció 1-2. napját és az azt megelőző két napot kerüld. Egyél-igyál előtte, mert az éhség és szomjúság is negatívan befolyásolja a fájdalomérzetet.

 • Terhesség és szoptatás alatt lehet-e sminktetováltatni?

A terhesség és a szoptatás időszaka alatt nem ajánlott a sminktetoválás! A hormonháztartás megváltozik, az első és az utolsó trimeszterben nagyobb a vetélés kockázata.

 • Mi a teendő, ha hajlamos vagyok herpeszre?

Az ajaktetoválásra való bejelentkezés során kérlek, jelezd, ha herpeszre hajlamos vagy. Ebben az esetben a szükséges előkészületekről tájékoztatni foglak.

 • Lidokain-érzékeny vagyok, tetováltathatok?

Igen, de kérlek, ezt mindenképpen jelezd előre.

 • Nyáron lehet-e sminktetoválást készíteni?

Igen, megfelelő bőrápolás mellett, melyről személyesen felvilágosítalak. Tetoválásodat ne a vakációd köré szervezd, legyen az nyaralás vagy síelés.

 • Feldagad a bőröm a tetoválás után?

A szemhéj-és ajaktetoválásnál a kezelt felület megduzzad, a duzzanat 1-2 nap alatt visszahúzódik, ezért úgy időzíts, hogy ne legyen fontos jelenésed ebben az időszakban.

 • Javasolt-e fájdalomcsillapító bevétele a tetoválás előtt?

Tilos bármilyen jellegű fájdalomcsillapító előzetes beszedése, mert hátráltatja a kezelés menetét! A szájon át bevehető fájdalomcsillapítók erre a típusú fájdalomra nem hatnak.

 • Retinol-származékokat tartalmazó gyógyszer szedése esetén lehet-e tetováltatni?

Nem! A bőr ez esetben elvékonyodik, könnyen kiszárad, hiperszenzitívvé válik, ezért a gyógyszerszedés alatt és annak befejezésétől számított fél évig kerülni kell a sminktetoválást, hámlasztást, lézerkezelést. Ezek hegesedést, a bőr elszíneződését okozhatják!

 • Van-e mellékhatása a sminktetoválásnak?

A pigmentek gammasterilizáltak, így nincs káros hatásuk a szervezetre.

Kontraindikációk, kizáró okok:

 • lázas állapot
 • vírusos, fertőző betegség
 • herpesz
 • ekcéma a kezelendő területen
 • nap vagy szolárium okozta fokozott bőrkárosodás
 • terhesség, szoptatás

Betegségek:

 • epilepszia
 • vérzékenység (csak orvosi engedéllyel)
 • hepatitis
 • AIDS
 • kemoterápia (kemoterápiás kezelés után orvosi engedéllyel)
 • magas vérnyomás, ha nincs gyógyszeresen kezelve
 • cukorbetegség (csak orvosi engedéllyel)

Technikák

Szem – felső kontúr

A szemet kihangsúlyozni, kiemelni rendkívül előnyös dolog, elsősorban a felső szemkontúr-vonalban. Ez már önmagában is mutatós, nem feltétlenül kell az alsó kontúrt is megcsináltatni - ez leginkább a szemformától, illetve a vendég igényétől függ. A kontúr csak abban az esetben előnyös, ha a szemet fölfelé vagy kifelé nyújtjuk. A kontúrvonal vastagsága választható: a felső kontúr esetében lehet egészen vékony, ekkor csak a pillák közé kerül a tetoválás, ami természetes hatású, kiemeli a szemformát, a szemszínt és a szempillákat (főleg világos bőrűeknél). Azonban vastagabbra is lehet a felső kontúrvonalat tetoválni, a közepestől a tusvonal vastagságúig egyaránt.

Szem – alsó kontúr

Ennél a technikánál a kontúrvonal a szempillák közé, a szempillák vonalába kerül. A felső kontúrral ritkán kötjük össze, mert az optikailag kicsinyítené a szemet. A felső kontúrvonal kifelé és felfelé, az alsó kontúrvonal pedig oldalirányban kifelé irányul. Míg a felső kontúrt érdemes mindig a szemzugig húzni, az alsó kontúrnál a szemformát figyelembe véve lehet végig vagy félig meghúzni a vonalat.

Púderes, füstös szemhéj

Ezt az eljárást a sminkelt hatást kedvelőknek ajánljuk. Olyan megjelenést kölcsönöz viselőjének, mintha a ceruzás vonalat finoman elsatírozta volna. Több színből is elkészíthető, készülhet vonalhatásúan és satírozottan is. Alsó és felső szemhéjra egyaránt elkészíthető, különleges, látványos, de semmiképpen nem hivalkodó.

Száj - félsatír

Ez a típusú tetoválás rúzsozott hatást kelt. A tetoválás során befelé haladva körülbelül az ajkak felét satírozzuk csak be, mégis olyan hatást kelt, mintha az egész száj sminkelve lenne. A félsatír leginkább telt ajkakon mutat jól, ugyanis a vékony ajkakon nem tud eléggé érvényesülni a színátmenet úgy, hogy szép átmenetben halványodjon, ne tűnjön elvágólagosnak.

Száj - teljes satír

Ennél a tetoválásnál már a teljes szájat besatírozzuk. Először be kell rajzolni a kontúrvonalat, ami megadja a száj formáját, majd teljes egészében beszínezzük az ajkakat. Bár a kontúrvonalat külön húzzuk meg, ez nem ad egyáltalán kontúros hatást, csak abban az esetben, ha valaki ezt igényli. Tetszőleges színnel készíthető. Az összhatás minden esetben rúzsozott. Bár a tetoválás évekre (3-5 év) szól, sminkkel egyszerűen variálható, ha viselője 1-1 alkalomra változtatni szeretne rajta.

Száj - 3D

A 3D szájtetoválásnál teljes szájsatír készül 2-3 féle színből. A külső részen sötétebbet, az ajkak belső részéhez közeledve egyre világosabb színt alkalmazunk, majd egy lágy hangsúlyozással „kiemeljük az arcból” a szájat. Gyönyörű sminkelt hatás érhető el így. Leginkább dús ajkú hölgyeknek ajánljuk.

Sminktetoválás

Tetoválások

 • Tribál - régi satíros 50.000 Ft
 • Microblading (japán szálastechnika) 55.000 Ft
 • Soft power (ombre porhatás) 60.000 Ft
 • Hibrid (több technika) 60.000 Ft
 • Száj lágy satír 50.000 Ft
 • Száj fél satír 60.000 Ft
 • Száj teljes satír 70.000 Ft
 • Szemhéj-sűrítés 35.000 Ft
 • Szemhéj-sűrítés alul-felül 45.000 Ft
 • Felső normál vonal (tusvonal) 45.000 Ft
 • Felső vastag vonal 55.000 Ft
 • Alsó vonal 20.000 Ft
 • Felső normál+alsó 55.000 Ft
 • Felső vastag+alsó 65.000 Ft
 • Árnyékolt vagy füstös szemhéj 60.000-80.000 Ft
 • Sminktetoválás képekben