Hírek

A vadóc sörény 2022 új trendje?

2022. 01. 25.

Mi lenne, ha ezen a télen szabadon engednénk a hajunkat? A kócos oroszlánsörény lázadó és szexi énünket hangsúlyozza ki!

2022-ben a tökéletesre szelídített frizurák fellázadnak. Hagyd a fésűt, a kefét és a hajvasalót a fiókban, itt az ideje, hogy egy kis szabadságot élvezzen a hajunk! A fékezhetetlen sörénnyel nemcsak nagyobb hajtömeghez, lazább, természetesebb állapothoz kerülünk vissza, de vadóc énünk is fellélegezhet.

Persze a vad hajzuhatag is ápolást igényel, de ebben segítségünkre van a JLD Styling Mousse Go Style, melynek felvitele után a hajtömeg további növelése érdekében érdemes fejjel lefelé szárítani hajunkat, a JLD Texture Powder segítségével pedig megemelhetjük a hajtöveket, és az egész frizurának további volument adhatunk.

A kócos hajtömeg igazán rockos megjelenést biztosít, amit még azzal is megfűszerezhetünk, ha laza kontyban, lófarokban vagy befonva hordjuk hajunkat, természetesen itt is szabadságot hagyva a rebellis tincseknek. A végeredmény művészi rendetlenség, lázadó, szexi megjelenés.