Rólunk

Az első magyarországi Jean Louis David szépségszalonban testközelből láthatja a divat fővárosának legújabb trendjeit, ráadásul bejelentkezés nélkül! Nálunk nem csupán egy szolgáltatásban, hanem valódi élményben lesz része.

A Jean Louis David márka a nemzetközi Provalliance csoport tagja, mely a világon a legjelentősebb fodrászszalon hálózat.

Jean Louis David 1961-ben nyitotta meg első üzletét Párizsban, és azóta több mint 1200, a rohanó városi életmódhoz szokott nők és férfiak igényeit kiszolgáló fodrászszalonnal működik szerte a világon. Jean Louis David már a kezdetektől fogva egyedi stílusú frizurákat alkotott, modelljeit maga fotózta sajátos, művészi stílusban. Ezáltal vált a korszak kiemelkedő divatformáló személyiségévé. Ő az első fodrász, akinek frizura-fotói címlapokon jelentek meg a vezető divatmagazinokban.

Jean Louis David megalkotta saját geometrikus alapokon nyugvó hajvágási rendszerét, mely lehetővé teszi a pontos, minőségi munkát, exkluzív hajfestési technikáinak köszönhetően pedig egyedi fény-és színhatások érhetőek el. Nem feledkezik meg a szolgáltatás fontosságáról sem, melynek alapelve, hogy a vendég mindig a középpontban áll, a legmagasabb szintű gondoskodást kapja: saját diagnosztikai és kommunikációs rendszert dolgozott ki, garantálva, hogy vendégei elégedetten lépjenek ki bármelyik szalonja ajtaján. Párizsi képzési központjában fodrászaink évente kétszer dedikált trénerek által tartott tréningeken vesznek részt.

Jean Louis David már a kezdetektől hatással volt a francia divatra és ez a szoros kapcsolat azóta is jellemzi a márkát. A nagy divatházakhoz hasonlóan őszi-téli és tavaszi-nyári hajkollekcióival inspirálja fodrászait és vendégeit.

A Jean Louis David szalonokban arra törekszünk, hogy minden vendégünkben felfedezzük az egyéniséget.