Hírek

Bőrregenerálás a vitaminok erejével

2018. 01. 15.

A hideg téli hónapokban is őrizze meg bőrének fiatalos rugalmassgát a Vitamina frissítő, gyümölcsös kezelésével!

Vitamina termékcsalád intenzív ápolás a nedvességszegény, regenerációigényes bőr számára. Energiapótlás, a természetes és egészséges szépségért. A benne található, kapszulába zárt retinol, a színtiszta C vitamin és a bőr védelmét biztosító E vitamin visszaadják a bőr rugalmasságát és fiatalos megjelenését. A bőr újra életre kel és fiatalos ragyogással hálálja meg. A termékek varázsaltosan friss, gyümölcsös illatát a revitalizáló mandarin és kiwi kivonat adja.

  • Az A vitamin élénkíti a sejtmegújulást és hatékony a bőr öregedésének megelőzésében.
  • A C vitamin – külsőleg alkalmazva – gyulladáscsökkentő és fényvédelmet elősegítő hatású, javítja a sejtfunkciókat és védelmet nyújt a szabadgyökök okozta károsodások ellen.
  • Az E vitamin hatásos védelmet biztosít a káros környezeti hatások ellen, melyek a bőrt nagymértékben károsítják és idő előtti öregedéshez vezetnek

A C-vitamin nélkülözhetetlen az egészséges bőr számára

A természetben szinte minden élő sejtben megtalálható. A C-vitamin a legtöbb élőlény szervezetében szintézist alkot, csak néhány állat és az emberi szervezet képez kivételt ez alól, melyek szegények flavoproteinekben, mely a C-vitamin felépítéséhez szükséges. Az emberi szervezet számára kívülről kell bejutatni a C-vitamint. A C-vitaminnak számos ismert és kevésbé ismert szerepe van szervezetünkben. A C-vitamin hiány a kollagénszintézis elégtelenségéhez vezet, az összes, ezzel járó következménnyel együtt. Ráadásul a szervezetünknek ahhoz, hogy annak enzimjei tökéletesen működjenek, szüksége van C-vitaminra, csak úgy, mint a hyaluronsav bioszintéziséhez, ez utóbbi felelős az egészséges bőr megfelelő hidratálásáért és stabilizálásáért. A C-vitamin erősíti a hajszálereket és a carnitin szintézisben jelentős szerepe van, mely a természetes zsíranyagcsere egyik tápanyag faktora. Az immunrendszer nem tud működni C-vitamin nélkül. A C-vitamin, kiváló antioxidáns, így megvédi a bőrt a szabadgyökök által okozott bőrelváltozásoktól, melyek gyakrabban vezetnek idő előtti öregedéshez. A C-vitamin külsőleg való használatánál lényegesen kisebb a károsodás, melyet az UVA sugárzás okoz. A legutóbbi tudományos eredmények azt mutatják, hogy a C-vitaminnak, mint valami biológiai UV védelemnek, gyulladásgátló hatása van.

 

A kezelési időtartama: 1,5 óra

A kezelés ára: 20 000 Ft