Hírek

Megnyílt kozmetikánk!

2017. 07. 06.

Kozmetikánk kiemelt márkája a 65 éves múltra visszatekintő Isabelle Lancray francia márka, és a DR. RIMPLER vezető professzionális német márka.

Kozmetikánk kiemelt kozmetikai márkája a 65 éves múltra visszatekintő Isabelle Lancray francia márka. Madame Isabelle Lancray márkája különleges és egyedülálló hatóanyagokkal ellátott termékcsaládjával vált világhírűvé. Számos kozmetikai Oscar-díjjal jutalmazták termékeit: a szabadalmaztatott nanotechnológiás hatóanyagszállító rendszere forradalmi kozmetikai újdonság, amellyel a világon először sikerült értékes, zsírban oldódó anyagokat mindeddig elképzelhetetlen mennyiségben és stabilitásban a bőrbe juttatni.

Kozmetikusaink az Isabelle Lancray termékeken kívűl a szintén kimagasló minőségű A DR. RIMPLER kozmetikumokkal dolgoznak. A DR. RIMPLER Németország egyik vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cége. A minőséget a több évtizedes eredményes és szisztematikus kutatás, a különleges laboratóriumi fejlesztés, az optimális gyógyszerészeti követelményeknek megfelelő teljesen steril, zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőségellenőrzés biztosítja. A termékekben felhasználásra kerülnek értékes, friss, természetes növényi kivonatok és a legújabb tudományos ismeretek alapján, biotechnológiai úton előállított hatóanyagok.